fbpx
Megan Embassy, Jalan Ampang 55000
+6011-10905872

Kini dengan Bungkusit, Makanan & Bungkusan di hantar sepantas kilat !

PERMINTAAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI:

BUNGKUSIT MELANCARKAN SERVIS PENGHANTARAN DI KL DAN SELANGOR.
Jadi apa itu BUNGKUSIT?

Bungkusit-Homepage-Banner

 

Terdapat banyak inovasi dalam aspek teknologi yang telah mengubah kehidupan seharian kita, salah satunyA adalah aplikasi servis penghantaran. Ini adalah antara aplikasi yang membolehkan anda memesan barangan menggunakan telefon pintar anda dan menghantarnya terus ke pengguna dalam masa beberapa minit sahaja. Anda masih ingat ketika anda penat balik dari tempat kerja dan tiada tenaga untuk memasak atau keluar ke restoran? Atau apabila anda mengidam nasi lemak atau rendang tetapi kedai mamak kegemaran anda jauh kehujung dunia serta tempat letak kereta di mamak tersebut sangat terhad? Untuk itu, BUNGKUSIT telah dicipta. Tamatlah penungguan anda kerana kami akan datang tidak lama lagi.

Bungkusit dijangka akan dilancarkan pada akhir Disember 2017.
Untuk membawa kepada penggunanya Apa sahaja yang dimahui, Bila sahaja yang dikehendaki!
Anda tahu kenapa ramai orang menggunakan aplikasi penghantaran ini? Sebab ia mudah dan menyenangkan. Pada bila bila masa, siang atau malam, roadies kami sedia menerima permintaan anda, sama ada untuk membeli makan ataupun apabila perlukan sesuatu barang dihantar ke tempat lain. Apabila seseorang balik selepas seharian bekerja keras di tempat kerja, ataupun apabila tengah hujan lebat di luar, ramai orang lebih suka untuk menjimatkan masa mereka daripada memasak di rumah, ataupun keluar ke restoran, dan akhirnya terpaksa patah balik ke runah disebabkan tiada tempat parking. Di sinilah kami menjaga permintaan anda. Kami mempunyai beratus-ratus penunggang di seluruh bandar yang bersedia dan dengan cara ini kami dapat memenuhi permintaan pengguna dalam masa sejam. Anda boleh mendapat akses ke servis ini dengan hanya perlu berdaftar di aplikasi ini.

Dengan menggunakan aplikasi ini, pengguna boleh berhubung dengan roadies kami yang menghantar barangan di mana sahaja di KL dan Selangor. Bagi mengelakkan kelewatan, roadies akan dapat notifikasi pesanan dalam radius 5km. Mereka boleh menghantar pesanan dalam jarak sejauh 25-30km.

verified roadie

Dengan semua perkhidmatan yang kami tawarkan, kami jangka akan memberikan servis penghantaran kepada anda dalam masa kurang dari satu jam.
Satu ciri unik yang kami menawarkan adalah kesenangan pengguna untuk melihat pergerakan roadies yang sedang melakukan penghantaran secara live di aplikasi kami.
Jadi Apa itu Bungkusit? Anda sudah biasa dengan sistem GrabCar atau Uber? Ia adalah sesuatu yang serupa, kecuali kami lebih fokus dalam aspek delivery daripada pengangkutan penumpang; ia adalah untuk orang ramai untuk menjalankan tugas dan melakukan penghantaran dengan serta-merta. Pengguna akan menaip lokasi “Pickup” dan “Drop-off” menggunakan aplikasi dan penghantaran akan dibuat oleh Bungkusit roadies secepat mungkin.
Bungkusit juga menawarkan penghantaran khidmat kurier di mana roadies akan membantu pengguna untuk menghantar bungkusan ke pejabat pos seperti Pos Laju, G-dex dan lain lain.

pos laju

Aplikasi ini akan mengira yuran atau cas penghantaran secara automatik berdasarkan jarak perjalanan dan masa menunggu dalam barisan yang dapat dilihat oleh pengguna juga. Semua bayaran akan dibayar secara tunai, yang memudahkan pengguna serta roadies.
Bayangkan begini: Bungkusit akan menjadikan hidup lebih mudah untuk anda. Komuniti peminat dan pemandu( not sure what is it)….. Bungkutsit akan mula bertugas di Selangor dan Kuala Lumpur untuk permulaan tetapi akan diperkenalkan kepada negeri-negeri persekitaran yang lain. Untuk menggunakan perkhidmatan kami, anda boleh log masuk melalui halaman Facebook kami atau mendaftar menggunakan emel anda melalui aplikasi kami yang boleh dimuat turun di kedua-dua platform Android dan IOS. Kemudian pilih “Pesanan,” pilih “Penghantaran,” dan kemudian masukkan butiran pesanan anda dan sahkan pesanan.
Tunggu apa lagi …DAFTAR PERCUMA SEKARANG!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.